Presentacions del CD Lluís Guarner

 

Després de la seua presentació a la Llibreria Argot de Castelló el 13 de març, el passat 30 d´abril va tenir lloc la presentació oficial del CD "Lluís Guarner: per què cantar a la terra i al mar?" al Ámbito Cultural de El Corte Inglés de València. El projecte discogràfic, gravat a Las Naves-Espai de Creació Contemporània de València, és una producció de somelgrup i Ensemble Col legno amb la participació com a solistes de Carme Juan, Marta Estal i la recitació de Manel Rodríguez-Castelló.

Més informació en la secció Discografia.

 

Descarregar Agenda del Ámbito Cultural de El Corte Inglés (abril 2014)

 

Presentacions del CD a la Llibreria Argot de Castelló (esquerra) i al Ámbito Cultural de El Corte Inglés de València (dreta).

 

presentacioargotok presentacioambitoculturalok

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Taula redona sobre Lluís Guarner a La Nau

 

TAULA_REDONA_UV_GUARNER_Verdana_Horizontal_O.K_1_-_copiaweb

 

 

 

guarnerLaNauok

D´esquerra a dreta: Juan A. Millón, Josep Ribera, José F. Yvars, Robert Ferrer i Josep Palomero, durant la taula redona sobre Lluís Guarner a La Nau.

Robert Ferrer en el Ciclo "Las Artes en Paralelo"

 

Robert Ferrer participó el pasado 14 de enero de 2014 en "Las Artes en Paralelo" del Palau de la Música de Valencia, un Ciclo dirigido por Ángeles López Artiga. Impartió una conferencia sobre el compositor Leoš Janáček (1854-1928) con el título de "La verdad como estética en la música de cámara de Leoš Janáček", que se completó con un concierto en el que se interpretaron la Sonata para violín y piano, la Sonata 1.X.1905 para piano y el Concertino para piano y ensemble.

 

En el concierto participaron como solistas Raúl Arias (violín), Óscar Oliver (piano) y el Ensemble Col legno, bajo la dirección de Robert Ferrer. Este evento inauguró en España la programación del 2014 - Año de la Música Checa (2014 - Rok české hudby).

 

ciclos_ARTES_AF_Pgina_1_-_copia

LAS_ARTES_EN_PARALELO_INVITACINcopiaweb

2_CONFERENCIA_6web

Ángeles López Artiga y Robert Ferrer durante la conferencia en "Las Artes en Paralelo"

 

3_CONCIERTO_9web

Un momento del concierto. Raúl Arias (violín) y Óscar Oliver (piano)

 

4_FOTO_EN_GRUPO_13web

Ángeles López Artiga y Robert Ferrer, con los miembros del Ensemble Col legno al final del concierto


 

SERRANONAVIDAD_-_copiaweb

En noviembre vuelve "Lluís Guarner: per què cantar a la terra i al mar?"

 

En noviembre de 2013 vuelve a los escenarios el espectáculo multidisciplinar "Lluís Guarner: per què cantar a la terra i al mar?", una producción de somelgrup y Ensemble Col legno, bajo la dirección de Robert Ferrer.

 

- Las Naves - Espacio de Creación Contemporánea de Valencia (Domingo 17 de noviembre, a las 19 h.). Festival "Punto de Encuentro" 2013.

 

- Auditori Joan Plaça. Jardí Botànic de la Universitat de València (Sábado 30 de noviembre, a las 19:30 h.). Aula de Poesía de la UV. 

Página 2 de 4